Největší centrum vzorových domů v ČR!

26.05.2015 15:25
 
 
 
 
 

 

Navštivte největší CENTRUM VZOROVÝCH DOMŮ v České Republice!

 
Nové centrum v Praze Nehvizdech je největší stálou výstavou rodinných domů v ČR. Společnost CANABA je prvním dodavatelem RD, který v rámci Centra představuje hned 6 vzorových domů najednou. Na jednom místě si můžete prohlédnout vzorové domy UNO CITY, IDEAL, ROMANCE, CLASSIC City, BUNGALOV a také novinku v nabídce – exkluzivní rodinný dům REZIDENCE (od 1.5.2021).



Součástí areálu Centra vzorových domů je i INFOCENTRUM, ve kterém se dozvíte užitečné informace o všech otázkách souvisejících s pořízením nového bydlení, od výběru domu až po financování stavby. V jeho prostorách se prezentují také partneři, kteří se na výstavbě Centra vzorových domů podíleli. Kromě společnosti CANABA se jedná o společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI ad. 

Brány Centra vzorových domů se pro veřejnost otevírají každý den včetně víkendů i svátků v 10 hodin dopoledne. Do Nehvizd se autem nejlépe dostanete po dálnici D11, exit 8. Centrum je snadno dosažitelné i autobusem ze stanice metra Černý Most. Vstup je z ulice Lipová nebo Kaštanová. Provozní doba centra je do 18:00, vstup je zdarma a parkování je zajištěno přímo v areálu centra. Návštěvu si můžete domluvit na telefonním čísle 602 381 699.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Vaše CANABA