Vítězem soutěže DŮM ROKU 2020 se stal dům RIVIERA

25.02.2020 16:59
Tradiční soutěž o nejlepší stavbu v oblasti moderního bydlení – anketa Dům roku 2020, ve které volí nejlepší díla široká veřejnost i odborná porota, proběhla v pondělí 24.2.2020 za účasti těch nejlepších ve svém oboru. V boji o titul se utkaly desítky soutěžních staveb, absolutně nejvyšší počet čtenářských hlasů získal velmi moderní a nadčasový dům od společnosti CANABA, RIVIERA EXCLUSIVE, který se stává vítězem pro rok 2020 ve své kategorii.

Není bez zajímavosti, že se dům RIVIERA EXCLUSIVE stal jedním z nejoblíbenějších bungalovů ze široké nabídky společnosti CANABA. Prostor, pohodlí, žádné překážky a bariéry – to jsou slova, která vás napadnou jako první, když uvidíte RIVIERU EXCLUSIVE. Na první pohled vypadá jinak, než ostatní domy a jiná skutečně je. Každý vnější i vnitřní prvek domu je dokonale promyšlen a až do posledního detailu perfektně řemeslně zpracován. Účelný a přitom atraktivní půdorys vytváří přirozené atrium s částečně krytou terasou, která přímo svádí k odpočinku a relaxaci. Klasické antické sloupy terasy, přístupné z velkoryse prosvětleného prostoru obývacího pokoje a jídelny, propůjčují domu osobitý středozemní šarm. Dům zejména při pohledu ze zahrady vyzařuje poklidnou atmosféru domova. Spolu s lehkostí forem a barev vytvářejí z tohoto domu místo pro skutečně bezstarostný a přirozený život.

Rodinné domy společnosti CANABA zvítězily v anketě DŮM ROKU již celkem počtrnácté a CANABA je tak nejúspěšnější značkou v historii soutěže. Vždyť CANABA za již 30 let své činnosti postavila jen na českém trhu přes 7500 domů.

Více informací o NOVÉM DRŽITELI titulu DŮM ROKU 2020 i dalších úspěšných projektech získáte v Centru vzorových domů, které je pro vás otevřeno každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin v Nehvizdech u Prahy.

Návštěvu je vhodné objednat předem na telefonu 602 381 699.

Vaše CANABA
Vítězem soutěže DŮM ROKU 2020 se stal dům RIVIERA
Vítězem soutěže DŮM ROKU 2020 se stal dům RIVIERA
Vítězem soutěže DŮM ROKU 2020 se stal dům RIVIERA