Vítězem soutěže DŮM ROKU 2018 se stal dům IDEAL CITY

25.03.2018 14:45
Tradiční soutěž o nejlepší stavbu v oblasti moderního bydlení – anketa Dům roku 2018, ve které volí nejlepší díla široká veřejnost i odborná porota, proběhla ve středu 21.2.2018 za účasti těch nejlepších ve svém oboru. V boji o titul se utkaly desítky soutěžních staveb, absolutně nejvyšší počet čtenářských hlasů získal velmi moderní a nadčasový dům od společnosti CANABA – IDEAL CITY, který se stává vítězem pro rok 2018 ve své kategorii. 

Není bez zajímavosti, že se dům IDEAL CITY stal jedním z nejprodávanějších domů minulého roku. Jeho moderní vzhled působí velmi atraktivně a díky své nadčasovost snadno zapadne jak do volného prostranství, tak i do městské zástavby. Díky svému unikátnímu čtvercovému půdorysu si jej můžete na pozemek umístit přesně tak, jak si vzhledem ke světovým stranám budete přát. Dává tak svému majiteli, oproti běžným obdélníkovým půdorysům, větší svobodu v plánování i celého okolí jeho nového domu. 

Zcela jedinečné je také inovativní provedení střešní konstrukce, které jako všechny domy společnosti CANABA ve verzi CITY, přináší výrazně více vnitřního prostoru. Využitelnost obytné plochy domu 127m2 je ještě umocněna plnohodnotnou výškou místností v patře. Praktické dispozice, nabídka úložných prostor a maximální variabilita vnitřního uspořádání činí z domu IDEAL City jeden z nejžádanějších domů současnosti. 

Rodinné domy společnosti CANABA zvítězily v anketě DŮM ROKU již celkem podvacáté a CANABA je tak nejúspěšnější značkou v historii soutěže. A vzhledem ke skutečnosti, že CANABA je největším dodavatelem rodinných domů v ČR, každý z dvacítky vítězů ankety Dům roku byl postaven v desítkách a stovkách exemplářů po celém území ČR. Vždyť CANABA za bezmála 27 let své činnosti postavila jen na českém trhu přes 6500 domů. 

Více informací o NOVÉM DRŽITELI titulu DŮM ROKU 2018 i dalších úspěšných projektech získáte v Centru vzorových domů, které je pro vás otevřeno každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin v Nehvizdech u Prahy. 

Návštěvu si můžete objednat předem na tel.čísle 602 381 699 

Vaše CANABA
Vítězem soutěže DŮM ROKU 2018 se stal dům IDEAL CITY