Rodinné domy CANABA získaly dvě ocenění v soutěži Dům roku 2014

02.03.2014 21:56
Tradiční anketa Dům roku 2014, jejíž výsledky byly slavnostně vyhlášeny v úterý 25.02.14, byla pro rodinné domy CANABA opět úspěšná. Po loňském vítězství v kategorii typové domy, kde v hlasování čtenářů zvítězil dům Classic se letos v této prestižní soutěži umístila na stupni vítězů hned dvakrát. V hlasování čtenářů v kategorii Katalogové domy se umístil na druhém místě rodinný dům VILLA TOSCA a v kategorii Typové domy umístily hlasy čtenářů rodinný dům UNO na místo třetí. 

VILLA TOSCA je nejprodávanější bungalov z nabídky CANABA. Již název napovídá, že jeho podoba byla inspirována jižní toskánskou architekturou. Za cenu 2,1 mil. Kč /bez DPH/ nabízí 90 m2 obytné plochy, dostatek prostoru nejen pro pohodlné bydlení 3-4 členné rodiny, ale díky přirozenému atriu i prostor pro klidnou relaxaci v absolutním soukromí.

Rodinný dům UNO je novinkou roku 2013 a jen v roce 2013 si je objednalo jen v ČR přes sto klientů. Dům je nabízen ve dvou architektonických variantách, moderní a klasické a vzhledem k poměru ceny a užitné hodnoty /95 m2 užitné plochy za 1,89 mil Kč vč. DPH) se jedná o jednu z nejvýhodnějších nabídek na trhu. Oba domy můžete mít navíc díky unikátní technologii postavené za 2 – 3 měsíce na klíč.

Společnost CANABA, která vstoupila na český trh již v roce 1991, je největším dodavatelem masivních montovaných rodinných domů na klíč v ČR a za 23 let svého působení postavila již přes 5000 rodinných domů. Domy CANABA zvítězily v anketě Dům roku již několikrát a každoročně se v hlasování čtenářů a veřejnosti umísťují na předních místech. Všichni zájemci o moderní, úsporné a zdravé bydlení si mohou prohlédnout oceněné projekty ve formě vzorových domů. Stačí se objednat na www.canaba.cz.
Rodinné domy CANABA získaly dvě ocenění v soutěži Dům roku 2014
Rodinné domy CANABA získaly dvě ocenění v soutěži Dům roku 2014
Rodinné domy CANABA získaly dvě ocenění v soutěži Dům roku 2014