RD CLASSIC CITY - DŮM ROKU 2015!

12.03.2015 12:34
20/02/2015
CLASSIC City se stal vítězem ankety DŮM ROKU 2015
 
Akciová společnost CANABA zvítězila v jubilejním 20. ročníku prestižní ankety Dům roku, kterou vyhlašuje časopis Můj dům. Vítězem v kategorii typových domů a zároveň i absolutním vítězem s největším počtem hlasů a nositelem titulu Dům roku 2015 se stal rodinný dům CLASSIC City. CANABA představila tuto moderní novinku v loňském roce, ale okamžitě po svém uvedení na trh si získal velkou oblibu. 

CLASSIC City je již čtvrtou generací nejúspěšnějšího typu rodinného domu na trhu. Jen těžko budete hledat projekt, který by byl prověřen tisíci realizací v Čechách a v Německu. Vyznačuje kompaktními vnějšími rozměry (zastavěná plocha 96 m2), které umožňují umístit dům i na menší parcelu. Uvnitř ovšem nabízí neuvěřitelné množství prostoru (158 m2 užitné plochy) a to díky unikátnímu konstrukčnímu systému. Dispoziční uspořádání 6+1 je nesmírně praktické a variabilní. Díky revolučnímu řešení střešní konstrukce disponují místnosti v patře plnohodnotnou výškou, což znásobuje využitelný prostor. 

Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen 4 dny a celý dům je hotov za 16 týdnů. Moderní technologie zaručuje nízké energetické nároky a tím úsporu na vytápění. Výstavba je realizována jen z důkladně testovaných materiálů a nový CLASSIC je proto zárukou nejen ekologického, ale vzhledem k vlastnostem konstrukce i zdravého bydlení. 

Vítěze ankety DŮM ROKU 2015 si navíc můžete prohlédnout na vlastní oči. Vzorový dům CLASSIC City je pro vás otevřen každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin v Nehvizdech u Prahy v ulici Lipová. Objednejte si návštěvu na telefonu 602 381 699 a prohlédněte si kvalitu CANABA na vlastní oči.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Vaše CANABA