Poslední volné domy v lokalitě PARK NEHVIZDY VII.

15.07.2022 18:32

Společnost CANABA zahájila na podzim roku 2021 výstavbu již VII. etapy lokality Park Nehvizdy, ve které bude realizováno celkem 51 rodinných domů. Tento projekt je velmi oblíbený pro své umístění na okraji Prahy s výbornou dopravní dostupností, kombinovanou s klidem okolní přírody.

Za necelých 6 měsíců byla vyprodána většina domů a do prodeje novým majitelům můžeme nyní nabídnout již pouze posledních 6 rodinných domů v cenách od 9.399 tis. Kč.

Výborná lokalita je díky přímému napojení na D11 vzdálena od metra a Centra Černý Most jen 10 minut jízdy a spojení zajišťuje jak bus MHD, tak i vlakový spoj. Městys Nehvizdy nabízí veškerou občanskou vybavenost - školku, školu, obchody, ordinace lékařů, dětská hřiště, restaurace, poštu atd.
Stačí si jen vybrat a můžete bydlet ve svém domě se zahradou. Nyní je navíc pro Vás připraveno zvýhodněné financování, kdy můžete při financováním prostřednictvím našich specialistů klientského financování uhradit až 90% kupní ceny po kolaudaci a ušetřit tak nezanedbatelné položky díky zahájení čerpání hypotéky až po kolaudaci stavby, tedy těsně před nastěhováním do Vašeho nového domova.

Máte-li zájem o více informací, obraťte se na naše autorizované prodejce nebo volejte na tel. číslo 602 38 16 99. Rádi Vám poradíme také přímo v Centru vzorových domů na adrese Třešňová 870, Nehvizdy.