Nový vzorový dům UNO otevřen!

05.11.2012 23:54

 

05.11.2012

Ilustrační foto

Hledáte moderní rodinný dům pro čtyř až pětičlennou rodinu, s dostatkem úložných prostor, který je nenáročný na údržbu, má nízké náklady na vytápění? Pak navštivte nový vzorový dům UNO, který byl 01.11.2012 otevřen ve Veleni u Prahy a přesvědčte se na vlastní oči, že bydlení ve vlastním domě nemusí stát miliony.

Společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč v ČR, přichází s horkou novinkou, rodinným domem UNO, díky kterému si sen o vlastním, moderním, úsporném a zdravém bydlení může splnit každý. Jedná se přitom o dům s masivní konstrukcí a nízkoenergetickým provozem, který nezatíží rodinný rozpočet. Rodinný dům UNO vychází z nadčasového architektonického řešení. Je střízlivý, praktický, účelný a přitom není v žádném případě konzervativní, může se měnit podle vkusu jednotlivých majitelů. Kdo má rád naturálnější vzhled, volí dřevěný obklad, městu zase sluší lícová cihla, vybírat můžeme různé fasádní barvy, vybavit rodinný dům UNO balkonem, okenicemi apod. Na přání je možno doplnit dům o stylovou garáž či dvojgaráž nebo krytá parkovací stání.

Unikátně řešený vnitřní prostor domu nabízí dispozici 4+1 a využitelnou podlahovou plochu přes 100 m2. Ihned po vstupu do domu oceníte velkou vstupní halu s velkým úložným prostorem pod schody. Na halu navazuje praktická tzv. denní toaleta, kde je možno instalovat i sprchový kout a vytvořit tak druhou koupelnu, která je velmi praktická Hned vedle najdete praktickou komora, která může sloužit i jako šatna nebo spíž pro přilehlou kuchyň. Z haly vstoupíte do velkého prosvětleného obývacího pokoje propojeného komunikačně s kuchyní. Celých 35 m2 plochy umožňuje umístění velkého jídelního stolu, ke kterému se vejde i opravdu veliká rodina. Hospodyňky ocení možnost volné tvorby na téma kuchyňská linka. Je libo do L nebo do U, či s ostrůvkem nebo barem? V obývacím pokoji je místo i pro krb nebo krbová kamna, která vytvoří úžasnou atmosféru. Z haly se po pohodlném schodišti dostanete do tzv. klidové části domu. Oceníte jistě prostornou útulnou koupelnu. do které se vejde jak rohová vana, tak dvě umyvadla, toaleta i bidet a ještě zbude místo na úložné prostory. V patře pak najdete dva prostorné dětské pokoje a především velkou světlou ložnici, ve které je místo i na pracovní kout. Nad galerií je ještě vstup na půdu. Skvělé místo pro ukládání sezónních věcí.

Rodinný dům UNO je možné si uzpůsobit i dle svého, oddělit kuchyň, vytvořit samostatnou jídelnu nebo pracovnu v obývacím pokoji apod. Stačí si vybrat z desítek variant dispozičních řešení. A díky rychlosti výstavby se můžete stěhovat již za 3 měsíce do svého. A to za cenu od 1,55 mil. Kč (+ DPH). Přesvědčte se na vlastní oči a navštivte vzorový dům, který byl právě otevřen ve Veleni u Prahy, v aktuálně dokončované developerské lokalitě. Na návštěvu se není nutné objednávat, přijet můžete i s dětmi, na které čekají dětské pokojíky i malé dárky. Otevřeno je každý den od 10 – 18 hodin včetně sobot, nedělí i svátků.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Vaše CANABA