Nový vzorový dům Classic II otevřen!

25.09.2014 00:06
CANABA postavila za pouhých 7 týdnů nový vzorový dům CLASSIC II
 
Společnost CANABA postavila v rekordním čase – za pouhých 7 týdnů nový vzorový dům CLASSIC II v Nehvizdech u Prahy. Je to zároveň první dokončený dům budoucího centra vzorových domů, které bude největším centrem ve střední a východní Evropě. Aktuálně se dokončuje okolí domu a vybavení interiéru. Slavnostní otevření je plánováno na 25.9.2014, Od 26.9. je pak možno návštěvy objednávat na tel.čísle 602 381 699.

Nová moderní alternativa nejprodávanějšího domu v ČR je již čtvrtou generací CLASSICU. Unikátní technologické řešení domu posouvá rozměr pojmu rodinného bydlení opět o stupínek výše, jak co do prostoru, energetické náročnosti, ale především co do cenové výhodnosti. Nový CLASSIC II poskytuje v základní dispozici 5+1 ohromné množství vnitřního prostoru (158 m²) včetně dostatku úložných prostor. Revoluční řešení střešní konstrukce přináší, oproti klasické verzi se sedlovou střechou, plnohodnotnou výšku místností v patře a tedy i více prostoru. Dále nižší energetickou náročnost a rychlejší výstavbu neboť hrubá stavba trvá jen 4 dny a dům je připraven k nastěhování za pouhých 16 týdnů. Co je ovšem nejdůležitější, nový CLASSIC je na českém trhu nabízen za stejnou cenu jako jeho klasická verze – v provedení na klíč od 2,7 mil Kč bez DPH.
Rodinný dům CLASSIC, jako jediný projekt v ČR získal již 3 prestižní ocenění Dům roku. 

Nový vzorový dům CLASSIC II naleznete v lokalitě PARK NEHVIZDY II, která je pokračováním úspěšného projektu, v jehož rámci bylo v 1. etapě vybudováno a předáno spokojeným majitelům 63 rodinných domů. Ve druhé etapě bude postaveno celkem 115 rodinných domů, jejichž výstavba byla zahájena v srpnu 2014 a bude dokončena na jaře a v létě 2015. Oblibu lokality potvrzuje fakt, že 45 % domů bylo prodáno ještě před zahájením výstavby. Důvodem je fakt, že se jedná o dopravně i cenově nejdostupnější lokalitu v Praze a okolí. Nový rodinný dům si zde můžete pořídit již od 2,8 mil. Kč a to na klíč, včetně zahrádky i DPH. A na Metro Černý Most se dostanete za pouhých 15 min MHD. Ideální místo pro klidné rodinné bydlení. 

Těšíme se na Vaši návštěvu. 

Vaše CANABA 
 
CANABA postavila za pouhých 7 týdnů nový vzorový dům CLASSIC II