Nový vzorový dům Chico v Nehvizdech u Prahy otevřen!

21.07.2013 22:37

Nový vzorový dům Chico otevřen v Nehvizdech u Prahy

18.07.2013

Ilustrační foto

Společnost CANABA otevřela 18. 7. 2013 nový vzorový dům Chico. Od tohoto dne si tak můžete prohlédnout rodinný dům Chico na vlastní oči nejen ve Veleni u Prahy, ale nově také v Nehvizdech u Prahy, kde nový dům Chico slouží zároveň jako prodejní kancelář pro lokalitu Nehvizdy – Za Tarasem.

V nově rozestavěné lokalitě naleznete jak rodinné domy Chico, tak rodinné domy UNO v ceně od 2,6 mil. Kč včetně pozemku, inženýrských sítí a DPH, a to celé v provedení Na Klíč. K nastěhování budou domy připraveny již v listopadu 2013. Přesvědčte se na vlastní oči, že bydlení v rodinném domě nemusí stát miliony a objednejte si návštěvu vzorového domu na telefonním čísle 602 381 699.

Rodinný dům Chico dokazuje všem zájemcům o moderní a úsporné bydlení, že za rozumnou cenu lze i na menším pozemku postavit dům s podlahovou plochou více jak 80m2. Chico je svou dispozicí 4+1 řešením pro všechny, kteří váhají mezi bytem a domem. Za cenu bytu totiž můžete mít díky projektu Chico vlastní rodinný dům.

Hned při vstupu oceníte dostatek prostoru pro botník i šatní skříně. Prosluněný obývací pokoj důmyslně propojený s kuchyní se stane místem radostných chvil celé rodiny. V přízemí naleznete i WC pod schody, což nepochybně uvítá většina Vašich návštěv. Klidová zóna domu v prvním patře je tvořena třemi ložnicemi navrženými pro pohodlný život rodiny s dětmi. Přetvořením jedné z ložnic v pracovnu navíc získáte i možnost příjemného a klidného místa pro práci doma. Prostorná koupelna vyvolává klidnou a relaxační atmosféru i po náročném dni.

Navštivte právě otevřený vzorový dům v developerské lokalitě v Nehvizdech u Prahy a poznejte kvalitní a zdravé bydlení CANABA.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Vaše CANABA