Nový exkluzivní rodinný dům REZIDENCE otevřen pro veřejnost

07.06.2021 23:07
Rodinné domy CANABA jsou na našem trhu už 30 let a umí se přizpůsobit požadavkům každého životního stylu. Koncept nového typu domu uvedený pod přiléhavým názvem REZIDENCE byl 01.05.2021 otevřen pro veřejnost v Centru vzorových domů Praha.

Toto reprezentativní rodinné sídlo je navržené ve stylu moderních městských staveb. Ojedinělý projekt odkazuje na funkcionalistický styl 20. a 30. let minulého století, který kombinuje s elegancí klasicistní anglické architektury. Projekt Rezidence je koncipován tak, aby nabídl maximum luxusu, komfortu a prostoru a současně svůj charakter ukryl za závoj elegance a lehkosti. Dokonalá architektura nemá odhalit vše na první pohled, chce upoutat a nechat se objevovat. Jednoduché členění fasády dovolí vyniknout vstupnímu portálu s velkoformátovými dveřmi. Otevřená dispozice přízemí s volnými průhledy vytváří uvolněnou vzdušnou atmosféru. Velká francouzská okna a zimní zahrada prosvětlují interiér domu a spojují zahradu s obývacím pokojem i jídelnou. Nabídkou vnitřního prostoru REZIDENCE vysoce přesahuje běžné  bytové potřeby a dává mnohonásobně větší prostor k realizaci vlastních plánů nebo hobby každého z členů rodiny.

Variabilní řešení umožňuje dům uspořádat i jako dvougenerační nebo případně využívat přízemí k podnikání a první patro jako nadstandardní rodinný byt.

Nová vlajková loď společnosti CANABA navíc dokazuje, že výraz luxusní nemusí vždy znamenat nedostupný. Moderní technologie výstavby umožňuje zrealizovat i tento exkluzivní typ domu nejen velmi rychle, ale i za mimořádně atraktivní cenu.

Všechny zájemce o prohlídku exkluzivního projektu REZIDENCE zveme k návštěvě Centra vzorových domů PRAHA (D11, exit 8), kde Vám po předchozím telefonickém objednání na čísle 602 381 699 odborníci CANABA poskytnou bližší informace o všech variantách nového projektu.

Vaše Canaba