Nový dům pro náročné - luxusní Rezidence Prestige

16.02.2016 14:38
CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige
 
Nový rodinný dům REZIDENCE Prestige byl slavnostně představen odborné veřejnosti dne 12.02.2016. Tento nový projekt, připravený především pro náročný německý trh, je navržen pro prémiovou klientelu požadující kromě špičkové kvality i vysoce nadstandardní komfort a prostor. Nová vlajková loď společnosti CANABA ovšem navíc dokazuje, že výraz luxusní nemusí vždy znamenat nedostupný. Moderní technologie výstavby umožňuje zrealizovat i tento vysoce nadstandardní typ domu nejen velmi rychle, ale i za mimořádně atraktivní cenu od 10 mil Kč (vč. DPH).

REZIDENCE Prestige je reprezentativní luxusní rodinné sídlo navržené architektonicky v neoklasicistním stylu moderní městské vily. Svým komfortem, originalitou a výjimečností je zhmotněným snem o dokonalém bydlení a pohodlném životě. Nabídka obytného prostoru je více než velkorysá a dalece přesahuje běžné bytové potřeby. I přes svoji rozlehlost a majestátní vzhled působí REZIDENCE Prestige velice nápaditým a příjemným dojmem a lze ji proto elegantně umístit jak do městské zástavby, tak na parcelu ve volném přírodním prostoru.

Na harmonii všech detailů a barevném ladění i kombinaci použitých vysoce kvalitních a hodnotných materiálů je poznat ruka zkušeného architekta. Každá místnost REZIDENCE Prestige je něčím zvláštní a zcela výjimečná. Originální architektura je doladěna k naprosté dokonalosti, přičemž podoba domu i vnitřní dispozice a vybavení jsou zcela variabilní a dávají každému majiteli naprostou svobodu realizovat své vlastní představy. Takřka nic není nemožné, stačí sdělit své tužby a architekti CANABA vdechnou přáním každého individuálního klienta život. Výsledkem bude originální, luxusní a prostorem oplývající dům, který do posledního detailu vyjádří životní styl a individualitu svého majitele.

Společnost CANABA působí na českém trhu již 25 let a v jejich domech našlo svůj nový domov již na 20 000 spokojených zákazníků. Novinka v nabídce REZIDENCE Prestige nastavuje nový etalon moderního komfortního bydlení a jistě si získá velkou pozornost všech zájemců o nadstandardní moderní a luxusní bydlení a to nejen na českém trhu. Pro velký zájem o rodinné domy CANABA i na západ od našich hranic byl nový projekt REZIDENCE Prestige připraven s ohledem na splnění vysokých nároků ze strany německých klientů, a to nejen co do moderní konstrukce a vybavení, ale především co do kvality provedení. Není bez zajímavosti, že společnost CANABA se chystá vstoupit na ten nejnáročnější evropský trh již v roce 2017.

Všechny zájemce o exkluzivní projekt REZIDENCE Prestige zveme k návštěvě

Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy, kde Vám odborníci CANABA poskytnou bližší informace. V případě zájmu o návštěvu nebo více informací volejte 602 381 699.

Vaše CANABA

 

CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige







 

 

CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige CANABA představuje novinku – luxusní projekt REZIDENCE Prestige