Nové UNO jen za 1,89 mil. Kč včetně DPH a základové desky!

07.05.2013 23:52

 

07.05.2013

Ilustrační foto

Rodinný dům UNO je čerstvým držitelem ocenění TOP Dům 2013 v kategorii Mimořádně dostupný dům a je jedním z nejprodávanějších domů v ČR. Zájem o jeho dodávku natolik převýšil očekávání, že CANABA byla nucena na tuto skutečnost reagovat.

V prvním čtvrtletí 2013 provedla investici do zvýšení kapacity výrobního provozu. Díky dokonalé technologii a s přispěním všech renomovaných dodavatelů, pro Vás mohla CANABA připravit bezkonkurenční nabídku. S platností od 01. 05. 2013 je ke všem domům UNO dodávána ZÁKLADOVÁ DESKA ZDARMA.

Úprava technologie přináší další výhodu a to možnost dodávat dům UNO ve dvou architektonických řešeních označených UNO I. a II. za tutéž nízkou cenu 1,89 mil vč. DPH. Klasická varianta UNO I. využívá sedlové střechy o sklonu 40 stupňů a je určena pro venkovské prostředí a chráněné krajinné oblasti. Moderní alternativa UNO II. je vhodná především do městské zástavby díky speciální konstrukci střechy se sklonem 14 stupňů.

Obě varianty mají zcela totožnou podlahovou plochu bezmála 100 m2. Ve variantě UNO I. je kromě podkroví k dispozici i půda, moderní varianta UNO II. oproti tomu nabízí větší obestavěný prostor díky plnohodnotné výšce všech místností v patře. Kromě úspor přináší nová technologie i výrazné zkrácení doby výstavby. CANABA smluvně garantuje dodání rodinného domu UNO na klíč za pouhých 12 týdnů. A protože stejně jako všechny ostatní domy CANABA je i UNO navrženo jako úsporný nízkoenergetický projekt, uspoříte nejen čas a peníze při stavbě, ale i na provozu domu.

A co musíte udělat, abyste získali dům UNO se základovou deskou ZDARMA?

Stačí zavčas (platí pro prvních 200 objednaných domů) uzavřít smlouvu o dílo a.s CANABOU získáváte jistotu pevného termínu dokončení i garanci pevné ceny až do 31.12.2014, díky které nemusíte mít strach z jakýchkoliv pohybů cen materiálů, paliv či kurzu koruny. A získáte kvalitní, moderní a úsporný rodinný dům za garantovaně nejnižší cenu na trhu.

Objednejte si návštěvu vzorového domu na telefonním čísle 602 381 699 a prohlédněte si rodinný dům UNO na vlastní oči. Těšíme se na Vaši návštěvu.

P.S.: Na všechny ostatní rodinné domy CANABA (s výjimkou RD Chico) platí ve stejném období mimořádná sleva 149.000,- Kč + DPH!

Vaše CANABA