Nové byty na Černém Mostě

18.10.2018 13:18
Výstavba rezidenčního komplexu GREENSIDE - Černý Most zahájena!
 
Společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů v ČR, zahájila výstavbu rezidenčního komplexu v Praze - Černý Most. Bytový projekt GREENSIDE nabídne svým obyvatelům moderní, komfortní a kvalitní bydlení v unikátní lokalitě kombinující skvělou dopravní dostupnost (metro Černý Most jen 5 minut chůze) a kompletní občanskou vybavenost (do Centra Černý Most jen 500 m) s okolní přírodou.
Nový bytový projekt totiž vyrůstá v přímém sousedství parku a golfového hřiště, na které bude mít navíc většina bytů zcela nerušený výhled.

Rezidenční komplex GREENSIDE bude po svém úplném dokončení zahrnovat celkem 5 bytových domů a parkovací dům.
Každá budova komplexu nabízí 26 – 32 moderních bytů s balkony. V každém bytovém domě budou v posledním patře vybudovány dva exkluzivní byty, každý s vlastní velkou terasou a nádherným výhledem na okolní přírodu. Bytové jednotky jsou dispozičně velmi variabilní a v nabídce jsou varianty s parkováním i v privátních nebo společných podzemních garážích. Financování je zajištěno a to garantovaně za nejvýhodnějších podmínek.

První etapa výstavby, která byla právě zahájena zahrnuje 2 bytové domy s 54 byty a bude dokončena nejpozději na jaře 2021.

Máte-li zájem o více informací nebo rezervaci bytu, volejte 844 38 16 99, kde si můžete objednat i prohlídku ukázkového bytu CANABA.

Těšíme se na Vaši návštěvu.


S úctou

Vaše CANABA
Výstavba rezidenčního komplexu GREENSIDE - Černý Most zahájena!