Nová lokalita Nehvizdy III - výstavba zahájena!

17.09.2016 13:57
 
Výstavba lokality Park Nehvizdy III zahájena!
 
Společnost CANABA zahájila výstavbu další etapy velmi úspěšného projektu v Nehvizdech u Prahy. V první fázi budou realizovány inženýrské sítě, poté se začne se samotnou stavbou rodinných domů, což je plánováno na září tohoto roku. Tato lokalita se stala velmi oblíbenou nejen pro své umístění v klidné přírodě, ale také díky výborné dostupnosti do hlavního města Prahy, kam se díky přímému napojení na D11 dostanete za pouhých 10 minut.

V lokalitě Park Nehvizdy III bude realizováno celkem 98 rodinných domů, které poskytnou nový a útulný domov desítkám rodin. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost jako školku, školu, obchody, dětská hřiště, restaurace, poštu a nechybí ani knihovna a různé spolky a sdružení.

První dům bude dokončen a připraven pro svého nového majitele na podzim roku 2017 a poslední si majitele převezme na jaře 2018. V nabídce naleznete rodinné domy již od 3,5 mil. Kč vč. pozemku i DPH, které budou stavebně dokončené a zkolaudované.

Máte-li zájem o více informací, kdykoliv volejte 602 381 699. Více informací Vám poskytneme také přímo na místě, kde bude výstavba probíhat a to na adrese Třešňová 870, Nehvizdy. Stačí si jen domluvit schůzku předem, vybrat dům a můžete bydlet ve svém.

 

S úctou


Vaše CANABA