HARMONIE - vítěz soutěže DŮM ROKU 2019

06.11.2019 15:46
Tradiční soutěž o nejlepší stavbu v oblasti moderního bydlení – anketa Dům roku 2019, ve které volí nejlepší díla široká veřejnost i odborná porota, proběhla letos již po čtyřiadvacáté. Za účasti těch nejlepších ve svém oboru se o titul utkala stovka moderních staveb, a že bylo z čeho vybírat. V boji o titul s absolutně nejvyšší počet hlasů zvítězil ve své kategorii rodinný dům Harmonie od společnosti CANABA.

Rodinný dům HARMONIE je ideálním spojením elegantní architektury s vysokou užitnou hodnotou. Jeho předností je půdorysné řešení do tvaru L s integrovanou garáží. Charakterizuje ho netradiční studio nad garáží, které může sloužit i jako ateliér nebo jako samostatná bytová jednotka, zejména pokud se garáž rozšíří pro 2 automobily. Harmonie poskytuje nadstandardní životní prostor i velké vícečlenné rodině a nabízí velké množství dispozičních variant. Přičemž poměr ceny a užitné hodnoty je zcela bezkonkurenční.

Rodinné domy společnosti CANABA si ze soutěže DŮM ROKU odnášejí svůj další, již čtyřiadvacátý titul. Vzhledem ke skutečnosti, že CANABA je největším dodavatelem rodinných domů v ČR, byl každý z vítězných domů této ankety postaven v desítkách a stovkách exemplářů po celém území ČR. Vždyť CANABA za 28 let své činnosti postavila jen na českém trhu bezmála 7000 domů.

Více informací o NOVÉM DRŽITELI titulu DŮM ROKU 2019 i dalších úspěšných projektech získáte v Centru vzorových domů, které je pro vás otevřeno každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin v Nehvizdech u Prahy. Návštěvu si prosím objednejte předem na telefonu 602 381 699.

Vaše CANABA
HARMONIE - vítěz soutěže DŮM ROKU 2019
HARMONIE - vítěz soutěže DŮM ROKU 2019
HARMONIE - vítěz soutěže DŮM ROKU 2019