CANABA získala prestižní ocenění TOP Dům 2013

22.03.2013 13:13

 

Ilustrační foto

Rodinný dům UNO, to je velký dům za malou cenu. Ne náhodou se letos stal vítězem prestižní soutěže TOP Dům 2013 v kategorii Mimořádně dostupný dům. Navazuje tak na ocenění TOP Dům 2011, které získalo ve stejné kategorii už CHICO - dům za milion, jež je nejprodávanějším domem v ČR. V posledních dvou letech si jej pořídilo bezmála 1000 spokojených klientů.

Rodinný dům UNO má všechny předpoklady na úspěch svého staršího sourozence navázat, protože od svého představení v říjnu 2012 si rodinný dům objednalo již několik desítek klientů. A důvod? Cena na klíč ve variantě Start je totiž necelých 1,5 milionu Kč (+ DPH). Mimořádně navržený půdorys dovoluje zastavět plochu pouhých 55m2 a přitom podlahová plocha domu dosahuje 100 m2 – nepotřebujete tak velký pozemek, čímž výdaje klesají a hodnota domu ještě dále narůstá.

V současnosti se projevuje zvyšující se zájem o malé domy a CANABA ve svém projektu rodinného domu Uno kazuje, že dům může být malý a současně velký. Na malé zastavěné ploše lze postavit rodinný dům s více jak 5 obytnými místnostmi, dvěma koupelnami, komorou a více než dostatkem dalšího úložného prostoru.

CANABA navíc umožňuje svým klientům vytvořit z každého rodinného domu UNO naprostý unikát, neboť množství prvků dispozičních změn vnějších i vnitřních je nepřeberné. Jak je již u společnosti CANABA zvykem i tento dům se řadí do kategorie nízkoenergetických rodinných domů a náklady na jeho vytápění jsou tak minimální.

Vzorový dům Uno si můžete prohlédnout ve Veleni u Prahy, kde je pro Vás otevřen každý den od 10 do 18 hodin včetně víkendů. A navíc na konci jara připravujeme otevření vzorového domu UNO i v Brně Přízřenicích.

Vaše CANABA