CANABA zahájila výstavbu vzorového domu CLASSIC II

21.08.2014 16:56

Společnost CANABA zahájila výstavbu nového vzorového domu CLASSIC II v Nehvizdech u Prahy. Pro všechny zájemce o moderní, kvalitní a hlavně úsporné bydlení bude dům zpřístupněn již v září 2014.

Nová moderní alternativa nejprodávanějšího domu v ČR je již čtvrtou generací CLASSICU. Unikátní technologické řešení domu posouvá rozměr pojmu rodinného bydlení opět o stupínek výše, jak co do prostoru, energetické náročnosti, ale především co do cenové výhodnosti. Nový CLASSIC II poskytuje v základní dispozici 5+1 ohromné množství vnitřního prostoru (158 m²) včetně dostatku úložných prostor. Revoluční řešení střešní konstrukce přináší, oproti klasické verzi se sedlovou střechou, plnohodnotnou výšku místností v patře a tedy i více prostoru. Dále nižší energetickou náročnost a rychlejší výstavbu neboť hrubá stavba trvá jen 4 dny a dům je připraven k nastěhování za pouhých 16 týdnů. Co je ovšem nejdůležitější, nový CLASSIC je na českém trhu nabízen za stejnou cenu jako jeho klasická verze – v provedení na klíč od 2,7 mil Kč bez DPH. 
Rodinný dům CLASSIC, jako jediný projekt v ČR získal již 3 prestižní ocenění Dům roku. Vysoký zájem klientů o jeho novou moderní verzi potvrzuje, že i čtvrtá generace CLASSICU bude neméně úspěšná. 

Objednejte si návštěvu vzorového domu již nyní na tel.
602 381 699

CANABA zahájila výstavbu vzorového domu CLASSIC II
CANABA zahájila výstavbu vzorového domu CLASSIC II