Novinka – rodinný dům ROMANCE 2015

13.05.2015 16:08
CANABA představuje novinku – rodinný dům ROMANCE 2015
 
Rodinný dům ROMANCE je jedním z nejprodávanějších rodinných domů na trhu. CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč na trhu nyní zařazuje do své nabídky její druhou generaci. Nová ROMANCE 2015 je ukázkou zdařilé kombinace klasické architektury a moderního nadčasového designu. Výsledkem snahy architektů je velmi atraktivní rodinný dům, splňující všechny nároky na moderní úsporné a především dostupné bydlení a to díky výhodné zaváděcí ceně. 

Prostor a pohodlí
Novou ROMANCI ocení nejen milovníci slunce a velkého vnitřního prostoru, ale zaujme také svým účelným dispozičním řešením. Kompaktní rozměry (zastavěná plocha činí 84 m2) umožňuje umístit dům i na menší parcelu. Uvnitř však nová ROMANCE poskytuje ohromné množství vnitřního prostoru, a to díky své unikátní konstrukci. Základní dispozice 4+1 poskytuje plochu 135 m2, přičemž nechybí úložné prostory ani praktická hobby místnost. 

Více místa a více variant, a za nižší cenu
Nová ROMANCE nabízí nejen rozmanité řešením exteriéru, ale i variantní provedení vnitřního dispozičního uspořádání, díky kterému skýtá moderní a přitom cenově dostupné bydlení i pro opravdu velkou rodinu. Individuální tvář domu si můžete doladit moderní pergolou, stylovým parkovacím stáním nebo si vybrat z nabídky garáží. Co je ovšem nejdůležitější, cena domu se přes rozsáhlou modernizaci nemění a v provedení Na klíč si můžete ROMANCI 2015 pořídit již od 2,95 mil. Kč včetně DPH


Stavějte rychle, bydlete zdravě a úsporně
Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen čtyři dny a celý dům je hotov za pouhých 16 týdnů. Moderní technologie je zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Vysoká kvalita všech použitých komponentů šetří vaše peníze na léta dopředu a CANABA poskytuje na konstrukci domu záruku 30 let. 

Kvalita na vlastní oči
Novou ROMANCI 2015 si již od 30.05.2015 můžete prohlédnout na vlastní oči v novém Centru vzorových domů Nehvizdech u Prahy. Detailně se tak můžete seznámit s její vnější podobou i vnitřními dispozicemi a také vysokou kvalitou provedení domů CANABA. 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Vaše CANABA
CANABA představuje novinku – dům ROMANCE 2015
CANABA představuje novinku – dům ROMANCE 2015
CANABA představuje novinku – dům ROMANCE 2015
CANABA představuje novinku – dům ROMANCE 2015